Total Waste Management este un furnizor important de servicii de management al deseurilor ce operează la nivel national. Compania este parte din Green Group, cel mai mare investitor din industria verde din România și deținătorul  unui important parc integrat de reciclare din Europa.

Platforma logistică pe care o deține Total Waste Management – flota de mașini, infrastructură, know-how-  îi permit atât colectarea deseurilor reciclabile direct de la populatie prin stațiile inteligente de preluare separata a deseurilor reciclabile, SIGUREC, din toată țara, cat și colectarea directă de la clienții industriali sau rezidențiali, și trimiterea acestora către fabricile de reciclare din România. Prin activitatea sa, compania vine în completarea sistemului de managementul deseurilor al oraselor (a nu se subintelege doar Bucuresti sau Buzau, in functie de unde ai tu sediul).

Printr-un sistem inovator, deșeurile reciclabile generate de către cetățeni și predate către sistemul inteligent SIGUREC sunt transportate direct către fabricile de reciclare autohtone.

Sistemul SIGUREC recunoaște in mod automat tipul de material, il sortează in containere separate si reduce volumul deseurilor prin compactare.  SIGUREC preia in vederea reciclarii peste 10 tipuri de deşeuri: PET-uri, doze de aluminiu, recipiente din sticlă, echipamente electrice şi electronice, baterii, lămpi, hârtie, carton, polistiren, folii de plastic sau diverse tipuri de ambalaje de plastic ( precum recipientele produselor de igienă, bidoane, etc.). Sigurec răsplătește acest comportamentecologic responsabil prin vouchere de cumpărături si susține cauze sociale fragile prin sistemul de donații.  Materialele reciclabile ajung direct și sigur în fabricile de reciclare din România.

”Total Waste Management este o verigă importantă în sistemul de preluare de la generator și predare a deșeurilor către fabricile de reciclare din România. Trebuie să devenim conștienți de beneficiile economiei circulare, dând astfel șansa creării unui viitor durabil atât pentru mediu, cât și pentru companii”, Constantin Cristea, Director General TWM.